Webinar overzicht Hulp nodig
Visie Bob Homan: Beleggen in roerige tijden Bob Homan, vermogensbeheerder van ING, presenteert in ons seminar van 25 april zijn visie op de markten en de 11 beste aandelen die je nu echt moet hebben. Leer in één uu...
2366 keer bekeken

Visie Bob Homan: Beleggen in roerige tijden

Visie Bob Homan: Beleggen in roerige tijden

Bob Homan, vermogensbeheerder van ING, presenteert in ons seminar van 25 april zijn visie op de markten en de 11 beste aandelen die je nu echt moet hebben. Leer in één uur wat de beste aandelen, sectoren en thema’s zijn dit jaar.

Hoe moet je beleggen in tijden van hoge inflatie?

“Het is een moeilijk markt” , vindt Homan.  “De alternatieven voor aandelen blijven schaars. De rente op spaarrekeningen is 0% of zelfs negatief. Je moet aandelen hebben, maar we zijn iets omlaag gegaan in onze aandelenoverweging, wat winstnemen zou nu kunnen.”

Bob maakt een rondje langs de markten en kiest per sector het beste aandeel uit. Ook kijken we terug op  de beleggingsideeën uit het webinar van vorig jaar.

Alles over Sprinters

Verder vertelt Sander van Baren als hoofd Sprinters bij ING alles over beleggen met een hefboom. Hoe kan je hedgen met Sprinters? Waarom moet je voorzichtig zijn met hoge hefbomen? En hoe kan je profiteren van dividend?

RTL Z Beursspel

Het seminar wordt gehouden gelijk bij de start van het RTL Z Beursspel. In het spel kan je leren beleggen en oefenen met Sprinters. Meld je nu aan en doe mee: www.rtlzbeursspel.nl

Dit webinar wordt gepresenteerd door Janneke Willemse.  

maandag

25

april 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.