Webinar overzicht Hulp nodig
Sparen of beleggen? De kunst van eenvoudig vermogen opbouwen Sparen kunnen we als debeste. Ons pensioen leek altijdgegarandeerd.Maar de rente is extreemlaag en we zullen steeds meer zelf onze financiën moeten regelen.Dit semin...
793 keer bekeken

Sparen of beleggen? De kunst van eenvoudig vermogen opbouwen

Sparen of beleggen? De kunst van eenvoudig vermogen opbouwen

Sparen kunnen we als de beste. Ons pensioen leek altijd gegarandeerd. Maar de rente is extreem laag en we zullen steeds meer zelf onze financiën moeten regelen. Dit seminar gaat in op de combinatie van sparen en beleggen. Er wordt uitgelegd hoe u op eenvoudige wijze uw vermogen kunt opbouwen en beheren door te beleggen en welke rol sparen daarbij speelt.

Voor succes  op de lange termijn zijn lage kosten en goede spreiding van groot belang. Door spreiding in uw portefeuille neemt uw risico af.  En minder kosten betekent meer rendement. Dit kan eenvoudig en goedkoop via ETF’s (ook wel een indextrackers genoemd).

Tijdens het online seminar leert u meer over ETF’s en hoe u hiermee efficiënt vermogen opbouwt en beheert.
Het seminar wordt gepresenteerd door Peter Siks en Martijn Rozemuller. Peter Siks is Beleggerstrainer bij Binck en auteur van het boek ‘beleggen voor dummies’. Martijn Rozemuller is oprichter en directeur van Think ETF’s, de eerste Nederlandse aanbieder van ETF’s.

Datum: donderdag 4 december 2014
Tijd: 20.30 tot 21.30
Kosten: Gratis  

donderdag

4

december 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.