Webinar overzicht Hulp nodig

Beleggen met Sprinters

Beleggen met Sprinters

In het online Beursspel kunt u naast aandelen, ETF’s en opties ook beleggen in Sprinters. Arjen de Blecourt, hoofd Sprinters bij ING, zal tijdens dit online seminar een update geven over Sprinters. Naast de basics, zoals de werking van Sprinters en de verschillen tussen de Sprinter, de Sprinter XL en de Sprinter BEST, worden ook enkele Sprinter strategieën besproken. Ook komen de verschillen tussen opties en Sprinters aan bod.

Verder zal er een update worden gegeven over het online Beursspel, dat door ING Sprinters is ontwikkeld. 

Datum: Donderdag  20 november
Tijd: 20.30 tot 21.30
Kosten: Gratis


Disclaimer Webinar
De informatie welke gedurende de webinar wordt gegeven dient niet te worden opgevat als aanbod of uitnodiging om enige in de webinar vermelde effecten te kopen, te verkopen of anderszins te verhandelen. Een aanbod van effecten vindt uitsluitend plaats op basis van het prospectus. De beslissing effecten te kopen dient uitsluitend op basis van het prospectus te geschieden, welke u op verzoek kosteloos wordt verstrekt en/of kan worden gedownload op www.ingsprinters.nl.

De webinar houdt geen rekening met individuele beleggingsdoelstellingen, de financiële situatie of enige andere bijzondere behoefte of omstandigheid van individuele gebruikers. Het kopen van de in de webinar vermelde effecten brengt risico's met zich mee. Beleggers dienen de risico's van de vermelde effecten grondig te overwegen alvorens de koop of verkoop van een effect. Beleggers dienen advies in te winnen bij hun eigen onafhankelijke adviseurs alvorens over te gaan tot belegging en dienen zich te vergewissen van de plaatselijke wetgeving inzake beleggingen. De waarde van uw belegging kan stijgen of dalen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Informatie over de prestatie van een effect of de onderliggende financiële waarde heeft altijd betrekking op het verleden. De waarden en prijzen zoals weergegeven gedurende de webinar hoeven niet noodzakelijkerwijze de actuele waarde of prijs te reflecteren op de markt, waarop de gebruiker mogelijk voornemens is om een bepaald effect te kopen of te verkopen. Sommige effecten kunnen gebruikmaken van hefboommogelijkheden, waardoor fluctuaties in de prijs of waarde van het effect extremer zijn dan de koers- of prijsontwikkeling van de onderliggende financiële waarde.

Hoewel ING Bank N.V. de uiterste zorg heeft betracht om de inhoud van de webinar zo actueel en volledig mogelijk weer te geven, biedt zij geen enkele garantie met betrekking tot de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie en gegevens die in de webinar worden geboden. ING Bank N.V. en/of haar agenten of onderaannemers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van directe, indirecte, bijzondere, incidentele, immateriële of gevolgschade (met inbegrip van gederfde winst), die op enigerlei wijze voortvloeit uit de informatie welke gedurende de webinar wordt aangeboden of het gebruik daarvan. De informatie gegeven tijdens de webinar kan onderhevig zijn aan wijzigingen. ING Bank N.V. is niet verplicht om u hierover te informeren. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. ING Bank N.V. behoudt zich het recht voor de tekst van deze disclaimer te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

ING Bank N.V. is gevestigd op Bijlmerplein 888, 1102 MG te Amsterdam en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 33031431

donderdag

20

november 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.