Terug Hulp nodig

Verdiepend webinar INTERREG North Sea Region

RVO.nl organiseert op dinsdag 22 november een verdiepend Webinar over de Europese subsidieregeling INTERREG North Sea Regio (NSR). INTERREG NSR is een transnationaal programma en is gericht op deelname van partijen uit de kustregio's van 7 landen rond de Noordzee. Het NSR programma richt zich op de volgende onderwerpen: ·          Versterken van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie;
·          Efficiënte omgang met hulpbronnen;
·          Aanpassingen aan klimaatverandering en behoud en bescherming van het milieu;
·          Duurzaam vervoer.

Dit Webinar is een verdiepend Webinar, dit betekent dat er vanuit wordt gegaan dat men enige basiskennis van het programma heeft. Het Webinar zal kort een algemene samenvatting geven van het Interreg NSR programma, maar zal zich vervolgens vooral richten op de lessons learnt van de afgelopen twee Interreg NSR calls.  Er zal een vertaalslag worden gemaakt van deze lessons learnt naar wat dit betekent voor de voorbereiding van nieuwe Expressions of Interest en Full Applications. Ook zullen er tips en tricks gegeven worden waar men goed op moet letten bij het samenstellen van een nieuwe Expression of Interest of Full Application.
Het Webinar is vooral interessant voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden die willen participeren in een INTERREG NSRproject.

SPREKER
Het webinar wordt in het Nederlands gegeven. De presentatie wordt verzorgd door Silvester Botman, Nationaal Contact Persoon voor INTERREG NSR bij RVO.nl. Als Nationaal Contact Persoon sta ik voor u klaar om u te helpen  in alle fasen van het programma - van globaal idee, het zoeken van partners tot de definitieve indiening.

dinsdag

22

november 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.