Terug Hulp nodig
De Renovatieversneller Het is een van de grootste uitdagingen de komende jaren: alle woningen CO2-neutraal krijgen in 2050. Eén ding is duidelijk: corporaties kunnen het niet alleen, maar markt...
542 keer bekeken

De Renovatieversneller

Informatie over ondersteuning en subsidie bij duurzaam renoveren van huurwoningen
De Renovatieversneller

Het is een van de grootste uitdagingen de komende jaren: alle woningen CO2-neutraal krijgen in 2050. Eén ding is duidelijk: corporaties kunnen het niet alleen, maar marktpartijen ook niet. Gezamenlijk optrekken is noodzakelijk. Om huurwoningen sneller, beter en betaalbaar te verduurzamen.  

De Renovatieversneller ondersteunt woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven met de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. In dit webinar informeren wij u over hoe het landelijk ondersteuningsprogramma, inclusief de subsidieregeling De Renovatieversneller u daarbij kunnen helpen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Wij nodigen u dan ook graag uit om het webinar op 2 april om 16.00 uur te volgen.  

Het webinar is bedoeld voor vertegenwoordigers op directie-, management- en beleidsniveau van woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven.  

Programma:

Boegbeeld van De Renovatieversneller Margriet Drijver geeft een algemene uitleg over De Renovatieversneller. Daarna gaat Frank Bonnerman in op de subsidieregeling. Joris van den Heuvel sluit af met een informatie over de begeleiding en het kennis en leerprogramma.  

Meer weten?  

Wilt u op de hoogte blijven over De Renovatieversneller? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.
En nog extra: www.derenovatieversneller.nl

 

De Renovatieversneller is een programma van het ministerie van Binnenlandse Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, AEDES, Techniek Nederland en Bouwend Nederland. Daarnaast wordt samengewerkt met de andere initiatiefnemers vanuit het Klimaatakkoord zoals OnderhoudNL en de Woonbond evenals verschillende kennis- en netwerkpartners.


 

donderdag

2

april 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.