Terug Hulp nodig
Webinar Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++): 30 juni
1731 keer bekeken

Webinar Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++): 30 juni

Hoe werkt de stimuleringsregeling SDE++? Welke CO²-reducerende technieken komen in aanmerking? Hoe wordt de hoogte van SDE++-subsidie bepaald en hoe vraagt u deze aan?

Tijdens de Webinar ‘Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++)’ op dinsdag 30 juni van 13.00 – 14.00 uur, krijgt u antwoord op deze en tal van andere SDE++-vragen.

Doelgroep
Dit webinar is specifiek gericht op SDE++-aanvragers voor (industriële) bedrijven, intermediairs en adviesbureaus die geïnteresseerd zijn in de nieuwe CO²-reducerende technieken. Na publicatie van de regeling in de Staatscourant volgt nog een ‘Algemene SDE++-webinar’.

SDE++
De SDE++ is een verbreding van de voormalige Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze nieuwe regeling stimuleert naast duurzame energieproductie ook CO²-reductie. Zo wil de overheid ervoor zorgen dat de energietransitie in Nederland haalbaar en betaalbaar blijft. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de regeling. RVO-experts maken u op 30 juni graag wegwijs binnen de SDE++.

Agendapunten
·         Opening
·         Werking SDE++        
·         Nieuwe CO²-reducerende technieken
·         Wat is nodig voor een aanvraag?
·         Vraagbeantwoording

Meer weten?
Op de website vindt u de actuele stand van zaken van de SDE++. Wilt u op de hoogte blijven van het RVO-nieuws? Dan kun u zich aanmelden voor één van de gratis RVO-nieuwsbrieven op de thema’s Agrarisch, Duurzaam, Innovatief of Internationaal ondernemen.  

 

dinsdag

30

juni 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.