Terug Hulp nodig
Online informatiebijeenkomst hoogspanningsproject Net op zee Ijmuiden Ver Alpha - alternatieven naar Borssele De Integrale Effecten Analyse (IEA) ligt van 12 juni tot en met 10 juli ter inzage ligt voor openbare raadpleging. Tijdens dit webinar wordt deze toegelicht voor de tracé...
374 keer bekeken

Online informatiebijeenkomst hoogspanningsproject Net op zee Ijmuiden Ver Alpha - alternatieven naar Borssele

Online informatiebijeenkomst hoogspanningsproject Net op zee Ijmuiden Ver Alpha - alternatieven naar Borssele

De Integrale Effecten Analyse (IEA) ligt van 12 juni tot en met 10 juli ter inzage ligt voor openbare raadpleging. Tijdens dit webinar wordt deze toegelicht voor de tracéalternatieven naar Borssele en krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen.

In het andere webinar wordt dieper ingezoomd op het alternatief naar Geertruidenberg.

Voor de netaansluiting van hoogspanningsproject Net op zee Ijmuiden Ver Alpha zijn drie mogelijke kabelroutes en verschillende locaties voor een converterstation onderzocht op effecten voor milieu, omgeving, techniek, kosten en toekomstvastheid. De resultaten van dat onderzoek zijn beschreven in de integrale effectenanalyse (IEA) en het Milieueffectrapport (MER) fase 1.

U kunt de IEA en het MER fase 1 vanaf 12 juni 2020 inzien op de website van Bureau Energieprojecten: www.rvo.nl/net-op-zee-ijmuiden-ver-alpha. Van 12 juni tot en met 10 juli 2020 kunt u een reactie indienen.

dinsdag

23

juni 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.