Terug Hulp nodig
Ervaring (Ver)telt Tour Praktijkervaringen vraagbundeling en mandjes maken Tijdens deze uitzending uit regio Utrecht gaan we de diepte in over vraagbundeling en mandjes maken. Onderwerp op tafel: strategisch samenwerken tussen corporatiesI....
160 keer bekeken

Ervaring (Ver)telt Tour Praktijkervaringen vraagbundeling en mandjes maken

Derde uitzending van Ervaring (Ver)telt Tour, met alle ins en outs uit regio midden Nederland
Ervaring (Ver)telt Tour Praktijkervaringen vraagbundeling en mandjes maken

Tijdens deze uitzending uit regio Utrecht gaan we de diepte in over vraagbundeling en mandjes maken. Onderwerp op tafel: strategisch samenwerken tussen corporatiesI. n de Utrechtse Renovatie Versneller werkt een aantal corporaties en hun co-makers samen. In Noord-Holland is de Noord-Hollandse duurzaamheidscoalitie (NHDC) gestart . In beide regio’s wordt volume gemaakt door woningen gezamenlijk te verduurzamen. In gesprek met Marije Eleveld (Bo-Ex) en Cees Tip (Intermaris) ontdekken we hoe deze samenwerkingen in de praktijk verlopen.

Daarna spreken we Co-makers Rob Withaar (Talen) en Hans van der Krogt (Smits Vastgoedzorg) over het concept ‘spiegelen’. Zij vertellen wat dat inhoudt en hoe het in de praktijk werkt. Ook de rol van de brancheverenigingen komt aan bod.

Tot slot horen we de ervaringen die opgedaan zijn met digital twins. We spreken erover met drie ervaringsdeskundigen: Egbert Kunst (GroenWest), Jasper van den Hoek (HEMUBO) en Dirk Huibers (Octo). 

Onderzoeker Thijs Kurstjens (W/E Adviseurs) en Elianne Paulussen (W/E Adviseurs) geven een preview van de resultaten van een onderzoek naar de waarde van woningclassificatie.En natuurlijk is er tussendoor alle ruimte voor het stellen van vragen. Schuif je (weer) aan bij de uitzending?  

woensdag

21

april 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.