Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars
71 keer bekeken

De praktijk motiveert

De praktijk motiveert

De praktijk is erg bepalend voor een mbo student en de voortgang van zijn/haar opleiding. De praktijkopleider heeft een grote invloed op de motivatie van de stagiair en de geboekte resultaten in de praktijk. In dit webinar van 45 minuten krijgt u tips over hoe u stagiairs kunt motiveren. Tijdens de uitzending zal een mbo- student haar ervaring met u delen.

Datum: 26 november 2019
Duur: 45 minuten
86 keer bekeken

Generatieverschillen

Generatieverschillen

De manier waarop een stagiair is opgevoed en opgegroeid bepaalt hoe hij/zij naar de wereld kijkt. In dit webinar van 45 minuten leert u door de bril van de stagiair te kijken. Op die manier kunt u beter inspelen op gedrag en de stagiair beter boeien en binden. Dit inzicht helpt u bovendien om een brug te leggen tussen de verschillende ...

Datum: 19 november 2019
Duur: 45 minuten
301 keer bekeken

Het puberbrein

Het puberbrein

Heeft u zich weleens afgevraagd waarom een puber bepaald gedrag vertoont of sommige keuzes maakt? In dit webinar van 45 minuten krijgt u inzicht in hoe het puberbrein werkt. Expert Maarten Brand deelt met u waarom het nuttig is om het puberbrein beter te begrijpen en hoe u pubers positief kunt beïnvloeden.

Datum: 5 november 2019
Duur: 45 minuten