Terug Hulp nodig

Bent u klaar voor aansluiting op SBR?

Standard Business Reporting wordt per 2013 het exclusieve aanleverkanaal voor diverse stromen. Bent u al klaar voor SBR? Weet u wat er voor u verandert? En waarmee u rekening moet houden? Neem deel aan het online seminar die het SBR Programma organiseert.

Inschrijven seminar

Snel en eenvoudig voorbereid zijn op de veranderende accountancypraktijk en klaar voor aanlevering in SBR? Wilt u alles weten over PKIoverheidcertificaten en de aanpassingen in uw software pakket? En horen welke berichten u wanneer in SBR moet aanleveren aan de Belastingdienst of de Kamer van Koophandel? Het SBR Programma helpt u graag op weg. Samen met betrokken uitvragende partijen en koepelorganisaties wordt een online seminar georganiseerd op dinsdag 30 oktober. U kunt het online seminar vanuit huis of uw eigen kantoor bijwonen, gewoon achter uw pc.

U bent aan zet!

Wat is er nodig om succesvol aan te sluiten op SBR? Op het programma staan de volgende onderwerpen:
•    Tijdslijnen en essentie van verplichte SBR stromen
•    Wat verandert er voor u?
•    Stappen tot aansluiting
•    Ervaringen van huidige kantoren

Jeroen van Hulten (Belastingdienst) en Paul Staal (FRC) trappen af. Jacques Urlus en Ronald Houtsma (beiden SBR Programma) vertellen over de stappen die u moet zetten om een certificaat en de juiste software te verkrijgen. Ook de ervaringen van huidige kantoren krijgen een podium.

Hoe werkt het?

Dit seminar kunt u thuis of vanuit kantoor bijwonen, gewoon achter uw pc op dinsdag 30 oktober 2012 om 20:00 tot 21:00 uur. U heeft minimaal Internet Explorer 7 nodig of een andere browser, en in verband met het Flash besturingssysteem kan u helaas niet deelnemen op een I-Phone of I-Pad. Als extra service sturen wij u een herinneringsmail en/of  sms, 1 dag voor de uitzending. Net vóór de uitzending logt u in met behulp van uw alias en wachtwoord. Tijdens het SBR Aansluitwebinar is het mogelijk via de chat vragen te stellen, die waar mogelijk meteen beantwoord worden.

Mocht u nog verder vragen over het webinar hebben dan helpen wij u graag via SBR. aansluitdagen2012@logius.nl

Inschrijven

dinsdag

30

oktober 2012

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.