Service

Contentcreatie

Met een online event kun je je boodschap en verhaal delen met een groot, zelfs wereldwijd publiek. Het is veilig, kostenefficiënt en interactief. Het creëren van de inhoud voor je uitzending kan echter buiten je expertise liggen. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van je event en geven je de beste tools om je publiek te betrekken.

Contentontwerp

Bij de productie van een online event is het essentieel dat het de waarden en je bedrijfsmerk goed voor het voetlicht brengt. Dit betekent dat alles rondom de uitzending op elkaar afgestemd moet zijn. Onze ervaren contentdesigners kunnen je ondersteunen om het merk tijdens elk onderdeel goed te presenteren. Denk aan bumpers, introductievideo’s of het ontwerp van de landingspagina waar deelnemers zich inschrijven. Zo creëer je een solide merkbeleving voor je doelgroep.

Creatie van de inhoud

Als het gaat om de daadwerkelijke verhaallijn en de tekst van je uitzending, kun je als organisatie natuurlijk je eigen content aanleveren. Als je contentschrijvers nodig hebt, kunnen wij je verder helpen. Wij werken alleen samen met partners die gespecialiseerd zijn in jouw vakgebied. Zij zijn op de hoogte van de branche, eventuele regelgeving en zijn zeer ervaren in het schrijven over complexe zaken.

Bewezen succesvolle templates

Daarnaast geven we jou bewezen succesvolle templates voor uitnodigingen, herinneringen en evaluaties. Ons team kan je ook adviseren over de enquêtevragen en de frequentie ervan tijdens de uitzending. Wij helpen je de vragen zo te formuleren dat ze interactie oproepen met het publiek. Dit maakt de uitzending aantrekkelijker en helpt je bovendien om waardevolle informatie in te winnen over de voorkeuren van je doelgroep.

Sprekerstrainingen

Beginnende sprekers adviseren wij altijd om een sprekerstraining te volgen. Spreken voor een camera, met de interactie die bij een webinar hoort, is nu eenmaal anders dan spreken op een fysieke locatie. Onze ervaring is dat het aanleren van deze specifieke spreekvaardigheden de kwaliteit van je uitzending drastisch verbetert. De training zorgt ervoor dat sprekers meer zelfvertrouwen hebben en vloeiender voor de camera spreken. Bovendien bieden wij altijd een dry-run van de uitzending aan voordat het wordt uitgezonden. Een dry-run helpt om iedereen bewust te maken van de opbouw van de uitzending.

Een greep uit onze creaties

Van leaders tot aftermovies, kwaliteit is altijd onze garantie.

Johan Cruijff ArenA (leader)

Bouwinvest (aftermovie)

Interfood (leader)

Dit is hoe we je
helpen

Mens

We denken verder dan features, systemen en techniek. Wij zorgen ervoor dat je de voordelen van data en techniek ervaart. Wij hebben aandacht voor de details. We luisteren. We leven ons in. Dat voel je. En dat voelen jouw klanten en gebruikers ook.

Ontmoet ons team

Data

Tegenwoordig is er een overvloed aan data: op sociale media, in klantenbestanden, uit campagnes. Wij geloven erin dat data alleen relevant voor jou zijn wanneer je er inzichten uit haalt. Wat weet je echt over je klant en hoe kun je je doelgroep zo veel mogelijk verder helpen? Wij verrijken en verslimmen. Dat helpt jouw organisatie echt vooruit.

Hoe doen we dit?

Techniek

Techniek moet geruisloos zijn. Techniek moet faciliteren waar het jou om te doen is: aandacht bij jouw doelgroep voor jouw verhaal. Daar zorgen wij voor met een state-of-the-artplatform. Een platform waarmee je moeiteloos kunt werken en niet te vergeten: dat extreem veilig is. Zet de techniek in waarvoor het bedoeld is: contact met jouw doelgroep.

Bekijk alle mogelijkheden

25.673

Aantal webinars

Met meer dan 10.000 succesvolle webinars, al 10 jaar de webinarexpert van de Benelux.

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.