Grote en hybride producties

Online Seminar produceert en realiseert elke denkbare interactieve uitzending. Van een grote merk- of productintroductie tot een internationale townhall meeting of klantevent, Online Seminar adviseert en produceert ze graag! Met een fullservice aanpak en begeleiding van A tot Z maken we grote producties mogelijk. Hierbij draait het altijd om maatwerk, met als doel het inspireren, motiveren en enthousiasmeren van jouw kijker en het starten van de digitale dialoog. Echt bereiken!

Showreel Online Seminar 2022

Concept thinking

“Hoe kom je tot waardevolle klantinzichten en hoe creëer je de ultieme dialoog met je doelgroep”, zijn vragen waar wij onze klanten dagelijks bij helpen. We beginnen met een intake met onze Head of Concepts, waarna onze Creative Producer je verder begeleidt met het bedenken van een format. We zorgen voor de vorm die past bij jouw communicatieboodschap. Denk hierbij aan interactiemogelijkheden, sprekers, studio, tijd, frequentie etc.

Studio-inrichting (op locatie)

Nu de locatie. Met de juiste studio (-aankleding) creëer je de gewenste look & feel die past bij jouw boodschap. Online Seminar heeft meerdere studio’s in portefeuille. Toch liever in het bos, op een boot of in een universiteit? Onder begeleiding van onze Studio Manager kijken we graag naar een studio op een locatie naar keuze.

Branded content creatie

Online Seminar Concepts biedt de mogelijkheid om webinars aan te kleden met branded content. Wil je jouw boodschap sterker maken met een teasende leader of zelfs een mini documentaire? Wij hebben het talent en de kennis in huis om je hierbij te helpen.

Procesbegeleiding

Een grote productie voorbereiden kost veel tijd, zorgvuldigheid én creativiteit. Onder begeleiding van onze Creative Producer maakt onze afdeling Concepts een draaiboek en uitgebreide planning. Daarnaast koppelen we je aan een van onze Project Managers, die je gaat helpen bij het uitnodigingsproces en de inrichting van jouw eigen tailormade webinaromgeving.

Opnameleiding

Het moment van live gaan is spannend. Dat begrijpen we en daarom zorgen we ook nu voor begeleiding, in de vorm van een opnameleider die alle processen goed bewaakt. De opnameleider houdt de tijd van het draaiboek nauw in de gaten en zorgt dat alles en iedereen op het juiste moment op de juiste plek staat. We ontzorgen je met een goede (crew) briefing en een dry-run, terwijl jij je rustig klaarmaakt voor het moment suprême.

Data insights

Na afloop van een productie is een directe terugkoppeling erg waardevol. De kijkersenquête in combinatie met jouw opgebouwde database zorgt ervoor dat je direct inzicht krijgt in de meerwaarde van het webinar. We plannen een data-analyse in, waarna je de wens van je doelgroep een stuk beter begrijpt. Met alle nieuwe inzichten is het ook een stuk makkelijker om je volgende webinar te perfectioneren. Online Seminar helpt je daar graag bij, uiteraard. Onze roots liggen niet voor niets bij data.

Bekijk hier een greep uit ons portfolio:

Rabobank

Heineken

Koffietijd (Talpa)

Behoefte aan een nieuwe aanpak in je communicatiestrategie? Plan een vrijblijvende intake in met onze Head of Concepts.

Neem contact op
Medewerker Online Seminar

Peter Markus 

Head of Concepts

Medewerker Online Seminar

Jasmyn Buck

Creative Producer Concepts