Terug Hulp nodig

Nieuwe incentives Registrar Scorecard

De Registrar Scorecard bestaat alweer bijna 2,5 jaar. Al meer dan 340 registrars doen mee aan dit succesvolle incentiveprogramma en er zijn al mooie resultaten behaald! De afgelopen maanden hebben we nieuwe incentives ontwikkeld die ingaan vanaf juli 2017. We praten je graag bij over deze incentives tijdens het webinar 'Nieuwe incentives Registrar Scorecard'.

Wat kun je verwachten?

Sebastiaan Assink, onze key accountmanager trapt het webinar af met een korte terugblik op het ontstaan van de Registrar Scorecard en de resultaten van afgelopen jaren.

Carolien Jongerius, productmanager .nl, vertelt je de ins en outs van de nieuwe incentives, waaronder IPv6 en duurzame porfolio-optimalisatie. Ook laat ze je aan de hand van een aantal rekenvoorbeelden zien waar je winst kunt boeken door aan de slag te gaan met jouw .nl-portfolio.

Martijn Kamphuis, VvR-bestuurslid, vertelt hoe je als registrar met behulp van data de klant bewust kan maken van de waarde van domeinnamen. Hoe kun je waarde toevoegen aan je domeinen en actief gebruik stimuleren? En wist je dat je hier als registrar direct van profiteert doordat het je up- en cross sell oplevert?

Marco Davids,
een van onze technische adviseurs, sluit af met IPv6. Hoe begin je? Wat zijn knelpunten? Waar moet je op letten? Hoe leg je klanten de meerwaarde van IPv6 uit? Dit deel is interactief. Stel je vragen en leg je dilemma’s voor! Marco beantwoordt live in de studio alle vragen die binnenkomen.

dinsdag

4

juli 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.