Terug Hulp nodig
Webinar: veilig mailen voor securityprofessionals Samen met dmarcian organiseren we op 23 april een webinar over veilig mailen voor securityprofessionals van organisaties. Tijdens dit webinar laten wij aan de hand van pr...
137 keer bekeken

Webinar: veilig mailen voor securityprofessionals

Mailbeveiliging met open standaarden in de praktijk
Webinar: veilig mailen voor securityprofessionals

Samen met dmarcian organiseren we op 23 april een webinar over veilig mailen voor securityprofessionals van organisaties. Tijdens dit webinar laten wij aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe je met monitoring en open internetstandaarden het mailverkeer van je organisatie beter kunt beveiligen. Internetstandaarden die we behandelen zijn onder meer StartTLS, DKIM, DMARC & DANE. De focus ligt op de praktijk: hoe implementeer je veiliger e-mail voor jouw organisatie? Wat kost het en wat levert het op?


Tijdens dit webinar komt het volgende aan bod:

  • Voorbeelden van domeinnaam spoofing voor mailmisbruik.
  • Wat kun je doen? Outline van de beschikbare tegenmaatregelen en internetstandaarden
  • Open internetstandaarden voor e-mail in de praktijk: hoe implementeer je een standaard? Wat zijn de praktische aandachtspunten?
  •  

    Sprekers

    Max Oskam van dmarcian is expert op het gebied van veilige e-mail. Hij laat tijdens het webinar zien welke risico's organisaties lopen met misbruik van mail en welke mogelijkheden er zijn om je daartegen te beschermen.

    Pim Pastoors is productmanager van SIDN's domeinnaambewakingsservice. Hij geeft aan de hand van een aantal voorbeelden aan hoe malafide domeinnamen gebruikt kunnen worden om mails te vervalsen en wat je hiertegen kunt doen.

    Michiel Henneke, marketingmanager bij SIDN, is presentator van het webinar.

    Tijdens het webinar is het mogelijk vragen te stellen aan de experts via een chat.

    donderdag

    23

    april 2020

    Dit webinar heeft al plaatsgevonden.