Terug Hulp nodig
Happinar: De universele voorwaarden voor geluk Met Ruut Veenhoven – alias de Geluksprofessor – en Anje-Marijcke van Boxtel, Director Coaching Schouten & Nelissen. In dit webinar leggen Anje-Marijcke van Boxtel en ...
355 keer bekeken

Happinar: De universele voorwaarden voor geluk

Happinar: De universele voorwaarden voor geluk

Met Ruut Veenhoven – alias de Geluksprofessor – en Anje-Marijcke van Boxtel, Director Coaching Schouten & Nelissen. In dit webinar leggen Anje-Marijcke van Boxtel en Ruut Veenhoven uit wat de universele voorwaarden zijn voor geluk en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw leven aan zoveel mogelijk van die voorwaarden voldoet. Want één ding kunnen we alvast verklappen: hier heb je grotendeels wel degelijk zelf invloed op!

Datum: dinsdag 19 januari Tijd: 12.30 uur tot 13.30 uur Waar: achter je eigen computer Kosten: gratis Benodigdheden: een PC, laptop of tablet met internetverbinding en geluid Details: inschrijven gaat via Online Seminar. Je hoeft geen speciale software te downloaden. Na registratie kun je inloggen via je browser.

Ruut Veenhoven De enige persoon in ons land die zich met recht 'geluksprofessor' kan noemen. Ruut Veenhoven (1942), van huis uit socioloog, werkt aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en verdiept zich al meer dan veertig jaar in de wetenschap van het menselijk geluk. Hij is directeur van de ‘World Database of Happiness’, oprichter van de ‘Journal of Happiness Studies’ en adviseur van de GeluksWijzer.

Anje-Marijcke van Boxtel Anje-Marijcke van Boxtel studeerde Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Vandaag de dag is ze werkzaam als Director Coaching bij Schouten Global en als lid van de raad van advies van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Zij werkt als thought leader in internationale projecten, geeft masterclasses en lezingen in organisaties en coacht met name de top van het bedrijfsleven. Haar kompasvisie gaat uit van wat je drijft en helpt om je authentieke kracht te (her)vinden en je levensvreugde en werkplezier te vergroten.

dinsdag

19

januari 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.