Terug Hulp nodig

Leiderschap in een nieuwe wereld

Leiderschap in een nieuwe wereld

De wijze van werken verandert. Voorbeelden daarvan zijn, Het Nieuwe Werken en de ‘Agile organization’. Deze veranderingen hebben een effect op de managementstijl. Professionals maar ook organisaties zelf hebben een grotere behoefte aan zelfsturing. Formele gezagsverhoudingen veranderen: leidinggevenden moeten meer vanuit een horizontale relatie teams aansturen. Deze nieuwe dynamiek tussen leiders en hun volgers vraagt om een nieuwe kijk op leiderschap. Als leider in een dynamische en complexe wereld wil je jezelf blijven ontwikkelen. In dit online seminar nemen Prof. dr. Paul Jansen, hoogleraar bedrijfspsychologie en drs. Lenette Schuijt, Organisatieadviseur je mee in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van leiderschap en organisatieontwikkeling.

Voor wie?
Je leidinggevende rol verandert. Je raakt je formele functie als leidinggevende kwijt en wilt minder sturen op het werkproces zelf en juist meer op output. Je wilt – op afstand – kunnen sturen op ieders autonome inzet én op verbinding. Je wilt medewerkers kunnen inspireren en aansporen tot creativiteit en innovatie. Je hebt behoefte aan een nieuwe, eigen visie op leiderschap. Je wilt ontdekken hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen als leider in een dynamische en complexe wereld.

Resultaat:
·         Je weet hoe je de motivatie en het zelfsturend vermogen van medewerkers kunt aanspreken
·         Je weet hoe je vertrouwen en verbinding creëert, terwijl je op afstand stuurt
·         Je kunt innovatie bevorderen, zonder daar zelf een formele rol in te spelen

Datum: vrijdag 17 juni
Tijd: 12:30 uur - 13.30 uur
Waar: achter je eigen computer
Kosten: gratis
Benodigd: een PC, laptop of tablet met internetverbinding en geluid
Details: inschrijven gaat via Online Seminar. Je hoeft geen speciale software te downloaden. Na registratie kun je inloggen via je browser.
Taal: Engels

vrijdag

17

juni 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.