Terug Hulp nodig

Webinar mediastrategie

Webinar mediastrategie

Wil je ook weten hoe je met jouw bedrijf het beste jouw doelgroep kunt bereiken? Hoe je de juiste mediastrategie bepaalt? En hoe je die mediastrategie nog effectiever inzet om je campagne tot een succes te maken? Bekijk dan hier onze webinar mediastrategie.

Dit webinar is bestemd voor iedereen:
 
•    die overweegt om voor een product of merk landelijke reclame in te zetten op radio en/of tv

•    die wil weten hoe je een radio- of tv-campagne nog effectiever kunt inzetten

Programma:

Inzicht in media - Jorn Moraal, marcom-expert & digital strategist
Jorn gaat in op de kracht van media, de huidige mediatrends en ontwikkelingen. Hij neemt je mee in de bekendste marketingstrategieën en de meest voorkomende mediastrategieën.

Effectief inkopen – Yerma Ham, accountmanager Ster
Wat komt er kijken bij het inkopen van een tv- of radiocampagne? Hoe ziet de ideale campagne eruit? En hoe stel je deze samen?
 
Mediastrategie in de praktijk – Noortje Lankhaar, research consultant Ster
Met een effectieve creatie, het juiste mediaplan en het juiste advies bereik je de grootste impact. We laten inspirerende cases zien van bedrijven die zonder grote budgetten mooie resultaten hebben behaald.

Het webinar mediastrategie is hier gratis te bekijken. Meld je aan via de button hiernaast. Dit webinar vond plaats op maandag 21 september. 

Veel kijkplezier!

Met vriendelijke groet,

Ster

Dit webinar is opgenomen in het najaar van 2020, maar voor 2022 nog hartstikke bruikbaar. Wel is de tv-basisprijs in 2022 veranderd in €610,- per GRP.

maandag

21

september 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.