Webinarstudio’s

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit, waar je webinar ook plaatsvindt. Van webinarstudio’s in Amsterdam, Hilversum, Rotterdam en Eindhoven tot aan mobiele en virtuele studio’s in binnen- en buitenland.

Online Seminar studio’s

Deze webinarstudio’s hebben wij in eigen beheer. Jouw organisatie profiteert van alle up-to-date faciliteiten die nodig zijn voor een interactieve uitzending. Je krijgt technische ondersteuning van onze webinar engineer en professionele begeleiding van een webinar host. Uitermate geschikt voor een serie exclusieve uitzendingen, zowel webinars als talkshows en hybride events. Hospitality is volledig inbegrepen.

Sprekers in een van de webinarstudio's

Park Studio

In de Park Studio in Amsterdam ben je verzekerd van twee dingen: full-service begeleiding van a tot z en professionele uitzendingen boordevol interactie.

Meer informatie

Webinarstudio's: Studio Theater Amsterdam

Wij werken soms met externe partijen samen voor een optimale online klantbeleving. Alle aspecten van het totale uitzendingstraject (van ontvangst en setting tot lichtplan en catering) stemmen wij met deze partij af. Jullie contactpersoon bij Online Seminar houdt de regie volledig in handen.

Incompany webinarstudio’s

Voor een webinarstudio in jullie eigen bedrijfspand moet je ook bij Online Seminar zijn. Ons AV productieteam is volledig vertrouwd met het opleveren van incompany studio’s. Onder coördinatie van onze ervaren AV engineer wordt de apparatuur ingekocht en een controlroom inclusief studiosetting gebouwd. Deze kan volledig op maat (denk aan een tafel- of desksetting) in je eigen huisstijl worden opgeleverd.

Mobiele studio’s

In principe kunnen we vanaf elke locatie ter wereld uitzenden. Wij beschikken over mobiele studio’s, die ter plekke kunnen worden opgebouwd. Je kunt een studio kiezen in een omgeving die aansluit bij het thema, onderwerp of event. Denk bijvoorbeeld aan een uitzending vanaf de Floriade expo, wanneer je in de tuinbouw actief bent. Het grote voordeel is dat je zelf een praktische of unieke locatie kunt selecteren, wat weer een positief effect heeft op je bereik. Met name voor hybride events een ideale oplossing.

Meer informatie
Webinarstudio's: Mobiele studio overal inzetbaar

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.