De mobiele studio

Wil je zelf bepalen vanaf welke locatie je jouw doelgroep bereikt? Kies dan voor onze mobiele studio-oplossing. We hebben jarenlange ervaring met online events vanaf vele hoogwaardige locaties: van hybride events in Paleis Het Loo en het Bimhuis tot aan internationale uitzendingen in Frankfurt, San Diego en Barcelona.

Professionele mobiele studio’s, waar dan ook

Wij faciliteren mobiele studio’s in binnen- en buitenland, of het nu gaat om uitzendingen bij jou op kantoor, bij een klant die als goed voorbeeld fungeert, een plek met een waanzinnig uitzicht, of next-level audiovisuele producties vanuit een venue. Mét of zonder publiek.

Waar je uitzending ook plaatsvindt, full-service begeleiding staat bij ons altijd hoog in het vaandel.

Studiokenmerken

  • Ideaal voor hybride events
  • Op vele locaties in binnen- en buitenland inzetbaar
  • Uitgebreid advies voor de beste locatie
  • Inclusief technisch regisseur en host
  • Inclusief locatieopbouw
  • Studio volledig ingericht in je eigen huisstijl

Bekijk een uitzending in een mobiele studio

The Royal Duke

Het Bimhuis

De kracht van hybride events

Met een hybride event combineer je de sfeer van offline met de kracht van online: prikkel je publiek met continue interactie, vergroot je bereik en krijg waardevolle data over alle deelnemers.

Lees verder

Dit is hoe je de juiste studio kiest

Bij Online Seminar bieden we drie soorten studio’s: vaste studio’s, mobiele studio’s en virtuele studio’s. Wat zijn precies de verschillen en wanneer kies je welke? Dit overzicht helpt je om de juiste keuze te maken.

Lees verder

Een hybride Prinsjesdagontbijt

700 ondernemers. Vier exclusieve locaties. Vier ronde tafels met experts en dagvoorzitters. Hoe kon het Prinsjesdagontbijt in coronatijd doorgang vinden? Hybride events bleken het antwoord.

Lees verder

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.