Koninklijke Loge en House of Legends (Johan Cruijff ArenA)

De prestigieuze Johan Cruijff ArenA staat bekend om zijn winnaarsmentaliteit, niet alleen op het veld maar ook daarbuiten. Til je interactieve online event naar een hoger niveau vanuit de House of Legends of Koninklijke Loge.

De Koninklijke Loge

Profiteer van de allure van het stadion: met een event vanuit de Koninklijke Loge heb je altijd uitzicht op de middenstip.

De loge is ideaal voor een talkshowsetting.

The House of Legends

Combineer de kracht van online met de sfeer van offline: organiseer je hybride evenement vanuit de state-of-the-art The House of Legends.

De zaal biedt ruimte voor 40 personen op anderhalve meter afstand, wat het ideaal maakt voor professionele, coronaproof events.

Webinarstudio's: Studio Koninklijke Loge en House of Legends in de Johan Cruijff Arena

Klanten kiezen voor ons vanwege de associatie met winnaarsmentaliteit en presteren op topniveau, daarnaast vanwege de praktische voordelen zoals bereikbaarheid en de nieuwste faciliteiten die we te bieden hebben.

Jeroen van IerselMarketing Manager van de Johan Cruijff ArenA

Veelzijdige totaaloplossing

Van talkshows en e-learnings tot productpresentaties, alles is mogelijk in de Koninklijke Loge en House of Legends. En of je nu voor een virtual of hybride event kiest, er is altijd een hoge mate van interactie met je deelnemers.

De zalen in de Johan Cruijff ArenA beschikken over hoogwaardige camera’s, belichting en geluidsapparatuur. Bovendien kun je elk event volledig in je eigen huisstijl uitzenden.

Het prettige is dat de locatie kan meeveren met de regels. Je kunt opschalen wanneer dat kan, maar ook weer voor een kleinere ruimte gaan. Wij zien dat klanten steeds vaker zoeken naar bijzondere locaties, om hun online event iets extra’s te geven. De ArenA biedt dat.

Jasper PootBusiness Unit Manager Online Seminar

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.