’s-Gravenhage Studio

Op een goed bereikbare locatie in de hofstad bevindt zich onze ’s-Gravenhage Studio. Op de 5e verdieping in het pand van het Verbond van Verzekeraars is een complete studio ingericht, die zich perfect leent voor diverse settings.

Interactieve totaaloplossing

Van rondetafelgesprekken tot productpresentaties, alles is mogelijk in de praktische en complete ‘s-Gravenhage Studio. Welke setting je ook kiest, er is altijd een hoge mate van online interactie mogelijk met je deelnemers. Je kunt zelfs schakelen naar een sidedesk voor een gastpresentatie.

Full service in de ‘s-Gravenhage Studio

Bij je event word je van a tot z begeleid door je eigen projectmanager. Ook zijn er op de dag van de uitzending een webinar engineer én een (online) webinar host aanwezig. Natuurlijk bieden wij ook op deze locatie diverse extra services, waarmee we jouw team veel zorg en werk uit handen nemen.

Verbond van Verzekeraars

De incompany studio is vóór de zomer van 2021 gebouwd in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars. De aangesloten leden van het verbond konden al gebruikmaken van de studio. Nu wordt deze studio nog breder ingezet voor alle organisaties, waarvoor Den Haag een prima plek is qua bereik en faciliteiten.

Lees hier waarom het Verbond van Verzekeraars voor een eigen studio heeft gekozen.

Studiokenmerken

  • Koffie- en theecorner
  • Sidedesk voor (gast)presentatie
  • Tot 5 sprekers mogelijk (incl. sidedesk)
  • Goede gratis parkeergelegenheid
  • Goed bereikbaar
  • Full-service begeleiding
  • Sfeerverlichting studio in huisstijl

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.