Studio Johan Cruijff ArenA

Studio Johan Cruijff ArenA


Studio Johan Cruijff ArenA is een unieke locatie voor je volgende virtuele of hybride evenement. Proef de winnaarsmentaliteit in dit historische stadion, benut alle interactieve features van ons webinarplatform én bezoek na afloop de tribunes!

Interactieve totaaloplossing

Van round table-talkshows tot productpresentaties, alles is mogelijk in deze chique en veelzijdige studio. Voor welke setting je ook kiest, er is altijd een hoge mate van online interactie met je deelnemers.

Bovendien is de locatie volledig COVID-proof. En onder normale omstandigheden is er ruimte voor 30 man publiek. 

Full service van begin tot eind

Bij je event word je van a tot z begeleid door je eigen projectmanager. Ook zijn er op de dag van de uitzending een webinar host, regisseur én een steward aanwezig. Als kers op de taart wordt de overheerlijke catering verzorgd door Maison van den Boer. 

Betreed de tribune

Na afloop van je event krijg je toegang tot de tribune: maak selfies met het fraaie veld op de achtergrond, of creëer een promovideo voor je uitzending!


“Onze samenwerking met Online Seminar is een ontzettend leuke uitkomst. Wij hebben de fraaie ruimten, zij het hoogwaardige webinarplatform”

Hilda Hofkamp Salesmanager business events
Johan Cruijff ArenA

Trotse samenwerking

Sinds het najaar van 2020 zijn Online Seminar en de Johan Cruijff ArenA samenwerkingspartners. Wij combineren de veelzijdige interactiviteit van online met de sfeer van offline.

“We zijn trots op de nieuwe studio in de Johan Cruijff ArenA. Hiermee kunnen we nog meer ruimte en stabiliteit aan onze klanten bieden.”

Marthijn Pieters CEO Online Seminar

Een greep uit de studio features

Inclusief regisseur en webinar host
Full-service begeleiding
Toegang tot de tribune
Voor virtual en hybride events met publiek
Verschillende opstellingen mogelijk
Hypermodern en duurzaam stadion
Uitgebreide parkeermogelijkheden
Catering van Maison van den Boer