Studio Johan Cruijff ArenA

Studio Johan Cruijff ArenA is een unieke locatie voor je volgende virtuele of hybride evenement. Proef de winnaarsmentaliteit in dit historische stadion, benut alle interactieve features van ons webinarplatform én bezoek na afloop de tribunes!

Studio Johan Cruijff Arena

Interactieve totaaloplossing

Van round table-talkshows tot productpresentaties, alles is mogelijk in deze chique en veelzijdige studio. Voor welke setting je ook kiest, er is altijd een hoge mate van online interactie met je deelnemers in Studio Johan Cruijff ArenA.

Full service van begin tot eind

Bij je event word je van a tot z begeleid door je eigen projectmanager. Op de dag van de uitzending zijn er ook een webinar engineer en webinar host aanwezig. De overheerlijke catering wordt als extra service verzorgd door cateraar Hutten.

Betreed de tribune van de Johan Cruijff ArenA

Na afloop van je event krijg je toegang tot de tribune: maak selfies met het fraaie veld op de achtergrond, of creëer een promovideo voor je uitzending!

Onze samenwerking met Online Seminar is een ontzettend leuke uitkomst. Wij hebben de fraaie ruimten, zij het hoogwaardige webinarplatform

Hilda HofkampSalesmanager business events Johan Cruijff ArenA

Trotse samenwerking

Sinds het najaar van 2020 zijn Online Seminar en de Johan Cruijff ArenA samenwerkingspartners. Wij combineren de veelzijdige interactiviteit van online met de sfeer van offline.

We zijn trots op de nieuwe studio in de Johan Cruijff ArenA. Hiermee kunnen we nog meer ruimte en stabiliteit aan onze klanten bieden.

Marthijn PietersCEO Online Seminar

Een greep uit de studio features

  • Inclusief regisseur en webinar host
  • Toegang tot de tribune
  • Verschillende opstellingen mogelijk
  • Uitgebreide parkeermogelijkheden
  • Full-service begeleiding
  • Voor virtual en hybride events met publiek
  • Hypermodern en duurzaam stadion
  • Catering van Hutten

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.