Studio TOBACCO Theater

Studio TOBACCO Theater


TOBACCO Theater; een indrukwekkende setting in het culturele hart van Amsterdam voor al je virtual en hybrid events. Industrieel, fris en stoer. Kortom, de ideale spot van waaruit je de online interactie met je doelgroep aangaat.


Studio Theaterzaal


Een imposante, rijke zaal, hoog opgetrokken uit robuust pleisterwerk met stalen bar en balkon. De frisse en moderne look spat tijdens je online event van het scherm. Ook zijn er hybride uitzendingen mogelijk, met 20-30 man publiek. 

Studio Brickwall


Een parelwitte ruimte met schoon gestoken wanden, een artistieke kroonluchter van TL buizen en een schuin glazen dak op een hoogte van maar liefst 9 meter. Een perfecte ruimte voor een online talkshow of persconferentie. 

'Net zoals bij TOBACCO Theater staat service en kwaliteit hoog in het vaandel bij Online Seminar, dat is een van de redenen dat wij hebben gekozen voor Online Seminar als samenwerkingspartner. De jarenlange ervaring van Online Seminar is voelbaar in hun aanpak en advies en dit helpt onze klanten om hun online evenement naar een nog hoger niveau te tillen.'

Nina Pedroli Commercieel Manager TOBACCO Theater

Studio kenmerken