Studio TOBACCO Theater

Studio TOBACCO Theater; een indrukwekkende setting in het culturele hart van Amsterdam voor al je virtual en hybrid events. Industrieel, fris en stoer. Kortom, de ideale spot van waaruit je de online interactie met je doelgroep aangaat.

Studio Theaterzaal

Een imposante, rijke zaal, hoog opgetrokken uit robuust pleisterwerk met stalen bar en balkon. De frisse en moderne look spat tijdens je online event van het scherm in Studio Tobacco Theater. Ook zijn er hybride uitzendingen mogelijk, met 20-30 man publiek.

Studio TOBACCO Theater Amsterdam
Studio TOBACCO Theater Amsterdam

Studio Brickwall

Een parelwitte ruimte met schoon gestoken wanden, een artistieke kroonluchter van TL buizen en een schuin glazen dak op een hoogte van maar liefst 9 meter. Een perfecte ruimte voor een online talkshow of persconferentie.

Net zoals bij TOBACCO Theater staat service en kwaliteit hoog in het vaandel bij Online Seminar, dat is een van de redenen dat wij hebben gekozen voor Online Seminar als samenwerkingspartner. De jarenlange ervaring van Online Seminar is voelbaar in hun aanpak en advies en dit helpt onze klanten om hun online evenement naar een nog hoger niveau te tillen.

Nina PedroliCommercieel Manager TOBACCO Theater

Studiokenmerken

  • Studio TOBACCO Theater is flexibel in te richten en styling is in huis
  • Een professionele en ervaren technische crew
  • Uitstekende lichtinstallatie voor perfecte lichtsetting
  • Full service support
  • Industriële look & feel
  • Goed bereikbaar met OV

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.