Studio Westergas

Studio Westergas


Blijf verbonden met je klanten. Kom in contact met nieuwe doelgroepen. Geef je event een enorme boost. Op afstand én met impact. ​ Maak gebruik van de Studio Westergas voor al je virtual en hybrid events. 

High-end feel

Studio Westergas is voorzien van alle technologie die nodig is om een high-end show te organiseren, compleet met maximale dynamiek en interactie.


Remote camera techniek

Elke keer weer zorgen wij voor een dynamische show waarbij de focus steeds op de juiste plek ligt. Door de hoogwaardige verlichting leggen we de aandacht waar deze nodig is en zorgen de meer subtiele lichteffecten voor een sfeervolle context.

Uitgebreide faciliteiten

Standaard beschikt de studio over de faciliteiten voor een ruim aantal sprekers, een DJ of live-artiest, muziek en omgevingsgeluid. Op de led-stroken en -kolommen geven wij passende elementen van het logo en de huisstijl weer. De studio leent zich perfect voor een hoogwaardig virtual event. 

Interactie met hoofdletter I

Van sprankelende talkshows en e-learnings tot productpresentaties, alles is mogelijk. En of je nu voor een online of hybride event kiest, er is altijd een hoge mate van interactie met je deelnemers.

Een greep uit de studio features:Wij zijn je graag van dienst.

Cindy Ottenhoff / Marc Zwiers
+31 (0)6 27187724 / +31 (0)20 528 99 33 
cindy@onlineseminar.nl / marc@onlineseminar.nl