HEINEKEN EMEA Export & Global Duty Free

een digitale dialoog over de digitale transformatie

Heineken logo neon: interactieve webinars

HEINEKEN EMEA Export & Global Duty Free heeft een effectieve manier gevonden om met partners uit meer dan 75 landen in gesprek te gaan over de digitale transformatie: Digital Expert Talks. Tijdens deze interactieve webinars delen experts uit verschillende vakgebieden hun inzichten, en helpen zo alle partners verder op deze digitale reis.

Naast onze wens om de Digital Experts Talks er professioneel uit te laten zien, vinden we het heel waardevol dat we kunnen zien in hoeverre ze worden gewaardeerd. En zeker niet onbelangrijk, welke vragen onze partners mogelijk nog hebben over het onderwerp. Via het platform van Online Seminar kunnen we al die data achterhalen en dat stelt ons in staat ook het gesprek met onze partner aan te gaan.

Tobias Hootsen – Digital & Technology Manager bij HEINEKEN Europe, Middle East en Africa Export & Global Duty Free

 

Medewerker Online Seminar

Wil je meer weten?

Peter Markus
peter.markus@onlineseminar.nl

+31 (0)682877545

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.