Juridisch Loket

medewerkers snel en slim opleiden via webinars

Jurist kijkt naar telefoon

Met vestigingen in vrijwel elke stad van Nederland, is het voor het Juridisch Loket haast ondoenlijk om al hun medewerkers persoonlijk op te leiden rond alle wetswijzigingen. E-learning via webinars biedt uitkomst.

Het Juridisch Loket is een landelijke organisatie die gratis juridisch advies geeft aan particulieren. Via hun website helpen zij met informatie, tips en voorbeeldbrieven. Ook geven ze persoonlijk advies, of ze verwijzen door naar advocaten en mediators. De medewerkers van het Juridisch Loket moeten daarom goed op de hoogte zijn van bijvoorbeeld wetswijzigingen. Opleiden is daarom ook verplicht. Alleeeeen dan kunnen ze hun cliënten op de juiste manier adviseren.

Webinarpartner sinds 2014

Sinds 2014 werkt het Juridisch Loket samen met Online Seminar om de uitzendingen te verzorgen. De uitzendingen vinden maandelijks plaats en zijn altijd on demand : zo kunnen medewerkers de uitzendingen bekijken wanneer het hen uitkomt. Juridisch Loket kiest ervoor om de uitzendingen op te nemen en niet live uit te zenden. De belangrijkste reden is dat de opleidingscoördinator zo nog een finale check kan doen of de inhoud volledig klopt. De uitzendingen vinden plaats bij Online Seminar in de studio.

4000+ unieke kijkers

Het grote voordeel van het Online Seminar systeem is dat het in de on demand-versie nog steeds data genereert. Dat betekent dat een deelnemer ook in een terugkijkversie vragen kan invullen en dat het systeem deze opslaat. Geen enkele andere partij biedt deze tool aan. Deelnemers kunnen binnen het webinar toetsen doen, polls invullen of vragen beantwoorden zelfs wanneer ze de uitzending terugkijken. Voor Juridisch Loket is dit erg belangrijk, want zo blijven de webinars voor alle medewerkers relevant, nu en in de toekomst.

Bovendien genereren de webinars op deze manier leerdata: data over de studievoortgang van de deelnemers. Elke deelnemer krijgt een leerprofiel en op basis daarvan kan het Juridisch Loket de voortgang van diegene bekijken. De organisatie kan direct zien of een medewerker bepaalde modules heeft afgerond en wat de resultaten zijn. Juridisch Loket kan de resultaten realtime genereren, met een druk op de knop. Inmiddels zijn er 660 Juridisch Loket-werknemers met de webinars opgeleid.

De feiten

  • Partner sinds 2014
  • Uitzending bij Online Seminar in de studio
  • Webinars genereren leerdata
  • 660 werknemers opgeleid
  • On demand-versie
  • Full service
Medewerker Online Seminar, contactblok

Wil je meer weten?

Jasper Poot
jasper.poot@onlineseminar.nl

020-8457405

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.