Stichting Get it done

de kracht van geven

Stichting Get it done: Hand reikt een hartje uit

In 2009 richtte actrice en filmmaker Hanna Verboom Stichting Get it done op, als een van de eerste crowdfundingplatforms van Nederland. Inmiddels heeft de stichting een breder doel, namelijk mensen bijeen brengen die geven belangrijker vinden dan nemen. Online Seminar draagt de stichting een warm hart toe en biedt Get it done een podium. Via onder andere online interactieve talkshows wordt zo een brug geslagen tussen de helpers en de initiatieven die deze hulp kunnen gebruiken.

“Online Seminar Concepts vormt voor Stichting Get it done een onmisbare schakel in de communicatie. Samen maken we onderwerpen waarop taboes rusten bespreekbaar of informeren we mensen die zich voor een ander willen inzetten hoe ze dit het beste kunnen doen. Wanneer we gevoelige thema’s behandelen tijdens een webinar is er altijd rust en ruimte op locatie waardoor sprekers, maar ook wij als team ons comfortabel voelen. Het Online Seminar team gaat altijd ‘above and beyond’ om samen met ons de mooiste webinars te organiseren. Setting, licht, briefing, meedenken, sparren, netwerk aanhaken, het klopt allemaal bij het thema dat we willen uitlichten. Je ziet dat ze liefde voor het vak hebben en voor het delen van verhalen. Wij zijn onwijs dankbaar dat Online Seminar onze missie deelt en we elkaar hierin hebben gevonden.”

Eefke van de Wouw, Impact Manager bij Stichting Get it done

Medewerker Online Seminar

Wil je meer weten?

Peter Markus
peter.markus@onlineseminar.nl

+31 (0)682877545

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.