Yorskillz

Online Seminars skills wijzen Yorskillz de weg voor hun sportplatform

Yorskillz cover

Een team rond voetbalheld Ryan Gravenberch kwam in het eerste kwartaal van 2022 bij ons met een uitdagende vraag. Kan Online Seminar een interactieve LIVE voetbalskills-uitzending verzorgen vanuit de Studio Johan Cruijff ArenA? Inmiddels staat er een next-gen voetbalplatform online, waarmee jonge talenten hun voetbalskills kunnen verbeteren. 

Het lijkt zo simpel, maar een voorzet naar de perfecte mediakeuze van een communicatievraagstuk vraagt om allesomvattende inventarisatie. Bij de eerste gesprekken over de communicatiestrategie en de doelen van Yorskillz kwamen we er al snel achter dat live interactief nu niet de oplossing was, maar interactief informatief wel.

Hoe bereiken helden jonge talenten?

Het doel van Yorskillz is jongeren te helpen hun talent te ontwikkelen door de inzet van hun sporthelden. Te beginnen bij voetbal. Het idee voor sportskills trainen is, dat helden een enorme boost kunnen geven aan de drive van kinderen om iets extra’s te leren.

Hoe bereik je én boei je jonge talenten? Door ze content voor te schotelen, die snel, aantrekkelijk en inspirerend is. Op elk tijdstip beschikbaar en geleverd via de kanalen, die voor deze doelgroep essentieel zijn. Het team van Online Seminar bestaat uit marketingcommunicatieprofessionals én een netwerk van specialisten om hier een  plan en platform voor te ontwikkelen.

De uitvoering van het plan

Na het opstellen van een plan van aanpak zijn alle partijen duidelijk gebriefd over de wensen van onze opdrachtgever. Na het kiezen van een prachtige locatie, konden de voorbereidingen, met in de laatste fase het opbouwen van onze mobiele studio, beginnen. Alle verantwoordelijkheden van ons én onze partners kwamen uiteindelijk samen in één middag. Die middag hebben we met de voetbalhelden, Ryan en Danzell Gravenberch en Kay-Lee de Sanders, 25 skillsvideo’s en 25 social posts opgenomen. Door de productiedag op een slimme efficiënte manier in te richten, konden we aan de lopende band opnames maken. Het Yorskillz platform én de social media kanalen stonden na het monteren ook klaar, zodat we snel live konden met de inspirerende voetbalmoves.

CEO Marthijn Pieters

Wil je meer weten?

Marthijn Pieters
marthijn.pieters@onlineseminar.nl

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.