Terug Hulp nodig
422 keer bekeken

Heb je het al gehoord?

Audio is hot en mag niet meer ontbreken in jouw mediamix!

Na dit audio event ben jij hier ook van overtuigt en weet je ook hoe belangrijk het hebben van een eigen geluid is en wat dit doet voor je merk.  Tijdens deze dag zullen o.a. Friesland Campina en Praxis je voorzien van inspiratie en vertellen waarom audio al zo’n belangrijke plek in hun mediamix heeft.  Ook het effect van direct respons op audio en de laatste trends en innovaties worden met je gedeeld.

Niet missen dus. Dit audio event. Meld je nu aan en start je dag vol audio inspiratie, gewoon vanuit je luie stoel.

Wil je het audiobericht nog een keer beluisteren? Klik dan hier

Sprekers:

- Joris van de Pol zal vanuit zijn rol bij Talpa Network dieper ingaan op de positie van audio in de mediamix, de toegenomen luisterconsumptie en het belang van het hebben van een eigen geluid.

- Jort Koopman vertelt waarom audio écht onmisbaar is in je mediamix.

- Cynthia Hoedeman neemt je mee in de wereld van direct response.

- Floor Barger van Praxis vertelt je meer over de rol die audio heeft gespeeld in de case van Praxis waarin de kerstbomen verkoop centraal stond.

- Guido Weisfelt is Media Manager bij Friesland Campina en gaat dieper in op de vraag waarom ze als merk, als één van de voorlopers in de branche, een beweging naar audio hebben gemaakt, welke keuzes zijn gemaakt en welke rol sonic branding hierin speelt.

- Diederik van Middelkoop van Amp.Amsterdam, the sonic branding company, zit aan tafel als expert op gebied van sonic branding.

donderdag

21

april 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.