Online Seminar

Dit zijn onze oplossingen

Webinars voor klantinzicht

Volgens veel online businesses zijn webinars de beste manier om leads te genereren. Niet voor niets: in webinars kun je veel van je bedrijf laten zien en tegelijkertijd vragen van klanten beantwoorden. Maar bovenal creëren de webinars waardevolle data.

Lees meer

Webinars voor bedrijfscommunicatie

Presenteer kwartaalcijfers, lanceer een nieuwe productlijn, of deel een interessant interview met de CEO. Webinars zijn daarvoor de tool bij uitstek, omdat ze interactief zijn, veel personen op verschillende locaties bereiken en je ze kunt terugkijken.

Lees meer

Webinars voor e-learning

De explosieve groei van e-learning is niet gek: met webinars kun je veel meer mensen tegelijkertijd benaderen dan met een fysieke training. Bovendien bespaar je locatiekosten en (reis)tijd. Dit is hoe je e-learning voor je organisatie kunt laten werken.

Lees meer

Online Seminar

4 voordelen van de hybride events van Online Seminar

Complete productie van begin tot eind

Wij helpen je van a tot z mee om een complete productie neer te zetten. Maak gebruik van het veelomvattende Online Seminar-platform en krijg bovendien rechtstreeks toegang tot de beste presentatoren, opnameleiders, studio’s, contentmakers en distributiekanalen.

Vergroot je bereik met factor tien

Bij een hybride event ben je niet gebonden aan een beperkt aantal gasten. De combi van online en offline zorgt voor een sterke toename in deelnemers. En dat niet alleen: ook is er een ondemandversie van je event, zodat je publiek ook na afloop mee kan doen.

Engagement met hoofdletter E

Ga de interactie aan met het publiek in de zaal en betrek op hetzelfde moment alle online deelnemers bij je event. Benut eenvoudig de vele interactieve features van het Online Seminar-platform, zoals de chat, pollvragen en call-to-actions.

Krachtige rapportages

Wie keek naar welke sessie, hoe lang sloot het publiek aan bij je keynote speeches en welke deelnemers hebben interesse in een follow-up? Na afloop sturen we handige rapportages op gebruikersniveau, zodat je precies weet wat je event heeft opgeleverd

Online Seminar

Online Seminar