Webinar voor e-learning

De explosieve groei van e-learning is niet gek: met webinars kun je veel meer mensen tegelijkertijd benaderen dan met een fysieke training. Bovendien bespaar je locatiekosten en (reis)tijd. Dit is hoe je e-learning voor je organisatie kunt laten werken.

De toetsings- en accreditatiemodule van Online Seminar kun je op verschillende manieren toepassen:

E-learning totaalplatform.

In zo’n geval is e-learning onderdeel van een breder Learning Management System. Naast webinars, leest de cursist teksten, bekijkt video’s en woont fysieke seminars of colleges bij. Webinars zijn dan onderdeel van een groter programma. Het mooie aan het Online Seminar-systeem is dat we alle resultaten automatisch kunnen koppelen aan het Learning Management System. Handmatige handelingen zijn niet meer nodig.

Volledig online cursuspakket met toetsing en accreditatie.

Bijvoorbeeld PE-accreditatie voor advocaten of online leren voor zorginstellingen. Na afloop van het webinar koppelen we de resultaten aan een accrediterende partij; ze worden automatisch bijgeteld.

2. E-learning rapportage

Het platform registreert alle antwoorden en stuurt na afloop van het webinar een e-mail met het resultaat naar de deelnemers. Deze mails kun je helemaal zelf inrichten; zo kun je bijvoorbeeld iemand die niet geslaagd is uitnodigen voor een volgend webinar of wijzen op aanvullende lesstof.

3. Webinars on demand

Ook kun je het college of de training achteraf beschikbaar stellen, zodat deelnemers de lesstof nogmaals kunnen raadplegen. Het toetsmoment, pollvragen, hoe lang iemand kijkt e.d. blijven ook beschikbaar voor deze ondemand-webinars, zodat deelnemers niet per se live aanwezig hoeven te zijn. Dit is ideaal voor thuisstudie.