Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars
527 keer bekeken

Vaccineren; jezelf én anderen beschermen

Vaccineren; jezelf én anderen beschermen

Vaccinoloog Patricia Bruijning, WKZ-kinderarts Indra Morsing en GGD-jeugdarts Eltjo Boon gaan met elkaar in gesprek over inentingen en beantwoorden vragen vanuit het publiek. Ze leggen onder andere uit welke vaccinaties onderdeel uitmaken van het rijksvaccinatieprogramma, wat vaccinaties doen en behandelen de vraag of vaccinaties gevaarlijk zijn.

Datum: 30 november 2018
Duur: 1 uur
1008 keer bekeken

Gezonde voeding en hart- en vaatziekten

Gezonde voeding en hart- en vaatziekten

De beste behandeling van veel ziekten is het voorkómen ervan. Een gezonde leefstijl kan de kwaliteit van leven positief beïnvloeden en de kans op ziekten verminderen. De kans op het krijgen van hart- en vaatziekten wordt voor een groot deel door een (on)gezonde leefstijl bepaald. (Gezonde) voeding is een belangrijke leefstijlfactor. Maar wat is nu gezonde voeding? Is verzadigd vet ...

Datum: 14 juni 2018
Duur: 45 minuten
259 keer bekeken

Darmkanker

Darmkanker

Darmkanker is niet één ziekte
Darmkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker. Steeds meer komen we erachter dat er verschillende vormen van darmkanker zijn die ook verschillend behandeld moeten worden. Tijdens dit webinar vertellen we je de laatste ontwikkelingen op het gebied van darmkanker en de behandeling van deze ziekte.

Stel je vragen ...

Datum: 5 maart 2018
Duur: 1 uur
1137 keer bekeken

Genetische testen bij een kinderwens. Wat kan er? Hoe ver willen we gaan

Genetische testen bij een kinderwens. Wat kan er? Hoe ver willen we gaan

Er zijn steeds meer mogelijkheden voor genetische testen bij een kinderwens, voor en tijdens de zwangerschap. Wat kan er allemaal? En hoe ver willen we gaan voor een gezond kind?

Klinisch geneticus Klaske Lichtenbelt praat u bij over de toepassingen van genetische testen in de dagelijkse praktijk. Welke testen zijn er en hoe worden die in ...

Datum: 27 november 2017
Duur: 1 uur