Terug Hulp nodig

Genetische testen bij een kinderwens. Wat kan er? Hoe ver willen we gaan

Genetische testen bij een kinderwens. Wat kan er? Hoe ver willen we gaan

Er zijn steeds meer mogelijkheden voor genetische testen bij een kinderwens, voor en tijdens de zwangerschap. Wat kan er allemaal? En hoe ver willen we gaan voor een gezond kind?

Klinisch geneticus Klaske Lichtenbelt praat u bij over de toepassingen van genetische testen in de dagelijkse praktijk. Welke testen zijn er en hoe worden die in de huidige zorg voor paren met een kinderwens ingezet? Wat kun je er wel en niet van verwachten?

Hoogleraar Medische Ethiek Annelien Bredenoord bespreekt de ethische vragen die bestaande en mogelijk nieuwe genetische technieken oproepen, van NIPT tot embryoselectie. Wat willen we wel of niet weten? En hoe ver willen we gaan voor een gezond kind?

27 november om 19.30 praten we je tijdens dit webinar graag bij. Ongeveer 45 minuten kun je je vragen stellen aan Klaske en Annelien.

Meld je via de blauwe button rechts aan. Om deel te kunnen nemen aan het webinar maak je eenmalig een account aan.

Wat is een webinar?
Een webinar is een communicatiemiddel om via het internet informatie met anderen te delen. Deelnemers kunnen het webinar rechtstreeks op hun eigen smartphone, tablet of computer volgen. Via een chatfunctie kunnen zij vragen stellen aan de spreker(s). Webinars zijn achteraf terug te kijken via video. 

maandag

27

november 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.