Skip to main content

Deze maand zijn we een strategisch partnership aangegaan met Cue4You van Bertus Holkema. Door deze nieuwe samenwerking is Cue4You vanaf nu preferred hospitality leverancier van onze studio’s, waaronder Studio Johan Cruyff ArenA, en verantwoordelijk voor onder andere de opnameleiding en regie op de vloer.

Bertus Holkema, founder Cue4You: “Wij zijn erg blij dat we vanaf nu de preferred leverancier zijn van de studio’s van Online Seminar. Wij zien ook dat webinars een grotere rol zijn gaan spelen bij bedrijven en dit inmiddels TV-waardige producties zijn. De rol van Cue4You is dat wij Online Seminar ontzorgen tijdens uitzendingen. Onze opnameleider en floormanager regelen alles op de vloer, zorgen dat alles op tijd verloopt en zijn de schakel tussen de crew en de (tafel)gasten en presentator. Zij kunnen gasten te woord staan, maar ook het publiek toespreken en adequaat reageren op verwachte of onverwachte veranderingen.”

Peter Markus, Head of Partnerships & Concepts Online Seminar: “In onze studio’s produceren wij interactieve talkshows, productlanceringen, aandeelhoudersvergaderingen, webinars, online workshops en de hybride kruisbestuiving tussen fysieke en online events. Met onder andere de nieuwe studio in de Johan Cruyff ArenA, maar ook bij veel inhouse studio’s innoveren we ook op kwaliteit van de producties en hospitality is hier een belangrijk onderdeel van. Bertus, en daarmee Cue4You, is al 27 jaar een begrip in de wereld van televisie en evenementen, en is voor ons de beste partij als strategisch hospitality partner. Hierdoor kunnen wij nog beter hoogwaardige interactieve uitzendingen ontwikkelen en aan onze klanten bieden.”

Strategische partners Cue4You en Online Seminar

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.