Skip to main content

Op 19 oktober 2022 is Online Seminar een strategisch partnership aangegaan met MeerBusiness Amsterdam. Ursula van Zantvliet Rozemeijer, directeur van het maatschappelijk communicatieplatform voor ondernemers en Jordy Rijnshoeven, Business Development Manager bij Online Seminar zijn de initiatiefnemers. Het gaat om een overeenkomst voor één jaar om elkaars kwaliteiten te versterken. Zoals o.a. het netwerk, de ondernemersgeest en het communicatieplatform te benutten en maatschappelijke doelen

Ursula: “Het doel van MeerBusiness is om ondernemers en managers uit de regio met elkaar in contact te brengen. Om de business in de regio Amsterdam sterker te maken en gezamenlijk bij te dragen aan een duurzame en verantwoorde samenleving.” Jordy: “Deze gedachte sluit goed aan bij delen uit de missie en visie van Online Seminar. De digitale dialoog die wij faciliteren, biedt ondernemers niet alleen de optimale gelegenheid hun kennis te delen. Het zorgt er ook voor, dat je deelnemers van lokaal tot over de hele wereld actief kunt betrekken. Zonder dat daar veel reisbewegingen, reis- en verblijfkosten en investering in tijd tegenover staan. Bovendien verzamel je als bedrijf waardevolle data, waardoor je direct kunt doorpakken na je event.”

Medewerker Online Seminar en MeerBusiness Amsterdam in de studio

Ursula en Jordy kennen elkaar al enkele jaren en slaan nu de handen weer ineen. Binnenkort komen ze samen naar buiten met meer nieuws over interessante en inspirerende uitzendingen.

De uitzendingen worden gedaan vanuit de Park Studio van Online Seminar op het Rietlandpark in Amsterdam.

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.