Skip to main content

Vandaag lanceren we Online Seminar Learning! Dit is een full-service e-learning platform waarmee organisaties hoogwaardige online trainingen kunnen creëren, bijvoorbeeld onboardingtrajecten, nascholing, of persoonlijke ontwikkeling voor teamleden. Het platform biedt een gepersonaliseerd en makkelijk te hanteren LMS-systeem (Learning Management System), uitgebreide begeleiding voor het beste resultaat, levert unieke data over de voortgang van cursisten en organisaties kunnen het koppelen aan certificeringsbureaus.

Online een nieuw teamlid onboarden, workshops, of een eigen leeromgeving voor medewerkers: het zijn behoeftes die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn binnen organisaties. Het Online Seminar Learning platform biedt een e-learningomgeving, die organisaties gepersonaliseerd kunnen inrichten, wat direct zorgt voor employer branding. Met diverse inhoudelijke opties, zoals webinars, video’s en audio, en zelfs gamification mogelijkheden.

Marthijn Pieters, CEO Online Seminar: “Wij zien dat e-learning voor de zakelijke markt tegenwoordig een must have is, maar dat er geen goede platforms in Nederland waren om zelf hoogwaardige online trainingen mee te maken. Of de platforms zijn speciaal voor een klant gebouwd, wat duur en tijdrovend is of ze zijn te generiek.

Wouter Vrielink, Head of Online Seminar Learning: “Online Seminar Learning biedt de gulden middenweg: een technisch bewezen full service-platform dat klanten helemaal naar eigen wens kunnen inrichten. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de inhoud van de training te bepalen. Onze didactische projectmanagers en L&D-experts begeleiden je van a tot z, zodat je op geen enkel moment vastloopt. Organisaties zijn hierdoor verzekerd van trainingen op topniveau.”

Real-time rapportages en automatische certificering
Online Seminar Learning wil organisaties verzekeren van een leerpad dat werkt. Wat groei oplevert voor cursisten, maar ook rijke data. En die data helpt de organisatie om cursisten nog beter te begeleiden in het bereiken van hun potentieel. Het Online Seminar Learning platform levert precieze real-time rapportages op. Hiermee is bijvoorbeeld te zien hoe lang iemand over een training doet, waar die mogelijk vastloopt en hoe actief iemand deelneemt. Ook kan het platform gekoppeld worden aan certificeringsbureaus, waardoor deelnemers bij slaging direct een certificaat kunnen krijgen.

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.