Skip to main content

Deze week hebben we een nieuwe studio geopend aan de hoofdtribune van de Johan Cruijff ArenA – bij skybox 300. De studio heeft uitzicht op het bekende voetbalveld en is volledig uitgerust met vaste camera’s, een regieruimte en alle faciliteiten om een hoogwaardige interactieve uitzending te kunnen maken.

De studio is aangesloten op het Online Seminar-platform, dat de interactie van de kijkers voor, tijdens en na de uitzendingen verzorgt. Dit maakt deze state of the art studio uitermate geschikt voor bijvoorbeeld talkshows, productpresentaties, aandeelhouders- vergaderingen, webinars, online workshops en voor de hybride cross-over tussen fysieke en online events.

Onze CEO, Marthijn Pieters, geeft uitleg: “De studio in de Arena is aangesloten op het Online Seminar-platform, dat de interactie van de kijkers voor, tijdens en na de uitzendingen verzorgt. Dit maakt deze state of the art studio uitermate geschikt voor bijvoorbeeld talkshows, productpresentaties, aandeelhouders- vergaderingen, webinars, online workshops en voor de hybride cross-over tussen fysieke en online events.”

Author

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.