Skip to main content

Samen met de evenementenaccommodatie Rotterdam Ahoy openen we vanaf 5 november onze nieuwe Studio Ahoy. De studio geeft organisaties de mogelijkheid om virtual events en hybride live-evenementen te organiseren. Onze samenwerking is een volgende stap op het gebied van innovatie binnen de evenementensector.

Van talkshows tot e-learnings

De impact van het coronavirus is enorm. Door de huidige beperkingen zoeken organisaties naar een volwaardig alternatief om hun doelgroep te bereiken. Met deze studio combineren we het beste van de off- en online wereld. In de studio zijn virtual events mogelijk, waarbij het publiek volledig vanuit huis participeert. Ook bieden we hybride varianten aan, met publiek in de zaal én op afstand.

Onze CEO Marthijn Pieters licht toe: “De virtuele evenementen staan garant voor veel interactie, dankzij functionaliteiten zoals de chat, pollvragen en enquêtes. Dit faciliteert een breed scala aan formats, van talkshows en e-learnings tot productpresentaties.” Daarnaast bieden de uitzendingen data op gebruikersniveau, zodat organisaties beter inzicht krijgen in hun doelgroep.

Samenwerking met Rotterdam Ahoy

Jolanda Jansen, CEO van Rotterdam Ahoy, is ook enthousiast over de samenwerking: “Met Studio Ahoy bedienen wij onze klanten, zowel live als online en in een combinatie hiervan. Zeker met de opening van ons Rotterdam Ahoy Convention Centre in het vooruitzicht, komt de samenwerking met Online Seminar op het juiste moment. De flexibiliteit voor alle nationale en internationale congressen die hier gaan plaatsvinden, is zeker in deze tijd zeer welkom.”

Veiligheid voorop

De studio is volledig aangepast aan de laatste richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent onder andere online registratie voor live bezoekers, duidelijke routing, diverse hygiënische voorzieningen en vaste zitplaatsen.

Jolanda Jansen en Marthijn Pieters in gesprek over Studio Ahoy

Author

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.