Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars

Op weg naar werk met de webinars van UWV

De webinars van UWV helpen u bij het zoeken naar werk, solliciteren of netwerken. Een webinar is een online cursus waarbij u via chat direct uw vragen kunt stellen. Bekijk hieronder welke webinars u binnenkort kunt volgen. Of bekijk bij ‘webinar gemist’ of er een webinar tussen staat dat u direct wilt bekijken.

Grip op je carrière

Grip op je carrière

De arbeidsmarkt verandert snel en sterk. Nu nog meer dan anders. Het wordt daarom steeds belangrijker om zelf de controle te pakken over je carrière. Of je nu werkzoekend of werkend bent, het is goed om van tijd tot tijd je carrière te bekijken zodat ...

Datum:
Aanvang:
Duur: 45 minuten

Vragenhalfuur: alles over het cv

Vragenhalfuur: alles over het cv

Na het volgen van het webinar 'Hoe val ik op met mijn cv?' ben je aan de slag gegaan met je cv.Heb je inmiddels nieuwe vragen waarop je graag een antwoord wil? Meld je dan aan voor dit speciale vragen-webinar.

Tijdens het webinar gaan wij live de vragen over het cv beantwoorden. Wil je het webinar ...

Datum:
Aanvang:
Duur: 30 minuten

Overstappen naar een ander beroep

Overstappen naar een ander beroep

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Steeds vaker stappen mensen over naar een ander beroep. Ook jij kunt overstappen als je dat wil! Heb je die beslissing al genomen of ben je nog aan het oriënteren? In dit webinar vertellen we hoe je in 3 stappen een juiste keuze kunt maken voor een ander beroep: 

Stap ...

Datum:
Aanvang:
Duur: 30 minuten

Netwerken en solliciteren via LinkedIn

Netwerken en solliciteren via LinkedIn

Je hebt je LinkedIn profiel volledig ingevuld. Dan is het nu tijd om je netwerk uit te breiden en te leren hoe je solliciteert via LinkedIn. Hoe pak je dit aan? In het webinar ‘Netwerken en solliciteren via LinkedIn’ behandelen we vragen als:

- Hoe breid ik mijn netwerk online uit?
- Wat kan ik beter niet doen op ...

Datum:
Aanvang:
Duur: 30 minuten