Terug Hulp nodig

Werk vinden met LinkedIn

Werk vinden met LinkedIn

Heeft u al een account op LinkedIn? LinkedIn is een zakelijk netwerk dat onmisbaar is in uw zoektocht naar werk. Met LinkedIn kunt u een zakelijk netwerk opbouwen, profileren en vacatures vinden. Het is belangrijk om de basis functionaliteiten te kennen van LinkedIn, welke we in dit webinar live zullen laten zien.

Volg het webinar en maak een goed zakelijk LinkedIn profiel! U kunt tijdens het webinar uw vragen over dit onderwerp in de chat stellen en feedback over uw profiel krijgen van een medewerker van het UWV webinarteam. Doet u ook mee? Klik dan op de knop “Aanmelden voor dit webinar” rechts op dit scherm.

Heeft u nog geen account op LinkedIn? In de handleiding van Corinne Keijzer vindt u alle informatie die u nodig heeft bij het aanmaken van een account. Zo kunt u voorafgaand aan het webinar alvast kennis maken met LinkedIn. De handleiding vindt u via deze link.


Ter info:

Wanneer u zich aanmeldt voor dit webinar krijgt u standaard 2 mails. Eén bevestigingsmail en één mail om het webinar in uw agenda te plaatsen (bijvoorbeeld van Outlook of Google Calender). Wanneer u de bevestigingsmail niet heeft ontvangen kijk dan in uw spamfolder. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl

maandag

24

juli 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.