werken aan perspectief
Webinar overzicht Hulp nodig

Hoe val ik op met mijn cv?

Hoe val ik op met mijn cv?

Binnen een paar seconden beslist een werkgever of uw cv interessant genoeg is voor een gesprek. In die korte tijd moet u met uw cv dus zoveel indruk maken dat de werkgever meer over u wil weten. Hoe zorgt u dat uw cv gelezen wordt en hoe verleidt u de werkgever tot een uitnodiging voor een gesprek? In het webinar ‘Hoe val ik op met mijn cv’ krijgt u antwoord op deze en andere vragen zoals:

       Hoe houd ik mijn cv kort en krachtig? ·        

       Een foto op mijn cv? Waarom werkt dat?

       Hoe belangrijk is het ‘uiterlijk’ van mijn cv?

We laten u cv’s zien om u te inspireren en geven u handige tips om met uw cv meer op te vallen. Tijdens het webinar kunt u meteen uw vragen stellen aan het webinarteam. Wilt u ook dat uw cv gelezen wordt? Meld u dan aan voor het webinar via de button ‘Aanmelden voor dit webinar’ rechts op dit scherm.

Ter info:

Wanneer u zich aanmeldt voor dit webinar krijgt u standaard 2 mails. Eén bevestigingsmail en één mail om het webinar in uw agenda te plaatsen (bijvoorbeeld van Outlook of Google Calender). Wanneer u de bevestigingsmail niet heeft ontvangen kijk dan in uw spamfolder. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl

woensdag

17

januari 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.