Terug Hulp nodig

De eerste indruk

De eerste indruk

Hoe maakt u een goede eerste indruk bij een sollicitatiegesprek? Want de eerste indruk wordt voor een groot deel bepaald door lichaamstaal. Dit begint al bij het eerste oogcontact met uw gesprekspartner. In dit webinar geven wij tips hoe u een goede eerste indruk kunt maken. Ook komt een gedragsdeskundige aan het woord die uitlegt hoe gedrag op een positieve manier te veranderen is.

Tijdens het webinar kunt u live uw vragen stellen. Wilt u meedoen met het webinar? Meldt u dan aan via de button ‘Aanmelden voor dit webinar’ rechts op dit scherm.

Ter info: Wanneer u zich aanmeldt voor dit webinar krijgt u standaard 2 mails. Eén bevestigingsmail en één mail om het webinar in uw agenda te plaatsen (bijvoorbeeld van Outlook of Google Calender). Wanneer u de bevestigingsmail niet heeft ontvangen kijk dan in uw spamfolder. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl

Dit webinar heeft al plaatsgevonden maar u kunt dit webinar op ieder gewenst moment terugkijken. Klik hiervoor op de groene knop ‘Bekijk het webinar’. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl.

woensdag

23

mei 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.