Terug Hulp nodig

Netwerken: hoe doe ik dat?

Netwerken: hoe doe ik dat?

U heeft in het verleden deelgenomen aan het UWV Webinar over netwerken. Hierin is een animatie vertoond over De Levensloop van de Vacature. De animatie vermeldt dat deze is bedacht en gemaakt door Lee Hecht Harrison. Dit is niet juist.

Aaltje Vincent is bedenker en eigenaar van De Levensloop van de Vacature. De rechten hierop rusten dan ook bij haar. Meer informatie over De Levensloop van de Vacature en Aaltje Vincent vind je op haar website https://www.aaltjevincent.nl.

Met vriendelijke groet
UWV Werkbedrijf

Netwerken is dé manier om aan een nieuwe baan te komen. Maar: wat is netwerken nou precies? Netwerken is het onderhouden van contacten die u verder kunnen helpen in uw werk, carrière en privéleven. Iedereen heeft een netwerk, bewust en onbewust. Zet u uw netwerk al op de juiste manier in?

Wij vertellen u er alles over in ons webinar. Tijdens het webinar kunt u meteen uw vragen stellen over dit onderwerp aan het UWV webinarteam.  

Ter info: Wanneer u zich aanmeldt voor dit webinar krijgt u standaard 2 mails. Eén bevestigingsmail en één mail om het webinar in uw agenda te plaatsen (bijvoorbeeld van Outlook of Google Calender). Wanneer u de bevestigingsmail niet heeft ontvangen kijk dan in uw spamfolder. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl

Wij adviseren u het webinar vanaf een computer of laptop te volgen.

donderdag

13

december 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.