Terug Hulp nodig
745 keer bekeken

Succesvol starten met social media voor nieuwe ondernemers

Succesvol starten met social media voor nieuwe ondernemers

 

Opvallen als ondernemer? Meer klanten werven? Dit klinkt u als startende ondernemer natuurlijk als muziek in de oren. Maar uw eigen bedrijf promoten kan soms best lastig zijn. Social media kunnen u hierbij helpen.  

Sterker nog, het is een onmisbaar onderdeel van uw onderneming, juist doordat u uw merk kunt laten opvallen en nieuwe klanten kunt werven. De vraag is dus niet of, maar hoe u social media gaat inzetten voor uw onderneming.

Voor dit webinar nodigen wij marketing expert Michel Ariëns van May Brand Builders uit. Hij vertelt over de verschillende social media en hun mogelijkheden (er is veel meer dan Facebook, Instagram en LinkedIn), hoe u een social media plan opzet en hoe u goede content schrijft voor uw onderneming. Daarnaast krijgt u de kans om vragen te stellen aan Michel.

Dit webinar heeft al plaatsgevonden maar u kunt dit webinar op ieder gewenst moment terugkijken. Klik hiervoor op de groene knop ‘Bekijk het webinar’.

Bijbehorende Links:

Facebook business account

Instragram business account

Buffer

Wij adviseren u het webinar vanaf een computer of laptop te volgen. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

woensdag

21

augustus 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.