Terug Hulp nodig

Overstappen naar een ander beroep

Overstappen naar een ander beroep

Door de coronacrisis is de situatie op de arbeidsmarkt veranderd. Kijk voor meer informatie over de arbeidsmarkt en de coronacrisis op werk.nl.

Er zijn in 2018 meer dan een miljoen mensen zijn overgestapt naar een ander beroep. Ook jij kan overstappen! Heb jij die beslissing al genomen of bent je nog aan het oriënteren?  

In dit webinar vertellen wij  de exacte stappen die je helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo benoemen wij de voordelen van onder andere de beroepenvinder en de beroepenkaart, waar de kansen liggen op de arbeidsmarkt en alles over scholing, bijvoorbeeld het Leerwerkloket.  

Daarnaast vertellen wij hoe social media en jouw netwerk kunnen helpen bij het maken van de overstap.

Ter info: Wanneer jij je aanmeldt voor dit webinar, krijg je standaard 2 e-mails. Eén bevestigingsmail en 1 mail om het webinar in jouw agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Calendar). Wanneer je de bevestigingsmail niet hent ontvangen, kijk dan in jouw spamfolder. Bij vragen kan je een mail sturen naar webinar@uwv.nl

Wij adviseren je het webinar vanaf een computer of laptop te volgen. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

dinsdag

3

maart 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.