Terug Hulp nodig

Een sollicitatiebrief in 5 stappen

Let op! Dit webinar is vol. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Wel kun je al onze webinars op een zelfgekozen moment terugkijken. Klik hiervoor op de knop ‘Webinar Gemist?’
Een sollicitatiebrief in 5 stappen

In een sollicitatiebrief leg je uit waarom je de beste kandidaat bent. En wat je de werkgever te bieden hebt. Je schrijft de brief met maar een doel: uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Een sollicitatiebrief schrijven kan best lastig zijn. In dit webinar laten we je zien hoe jezelf een goede sollicitatiebrief schrijft met behulp van vijf concrete stappen. We laten je sollicitatiebrieven zien om je te inspireren en geven je handige tips om met je sollicitatiebrief meer op te vallen.

Je kunt tijdens het webinar vragen over dit onderwerp stellen aan een medewerker van het UWV webinarteam.

 

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. 

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

 

donderdag

10

december 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.