Terug Hulp nodig
1568 keer bekeken

Afgewezen voor een baan? Wees lief voor jezelf, dat is gezond.

Afgewezen voor een baan? Wees lief voor jezelf, dat is gezond.

Stel, je bent enthousiast over een vacature, je schrijft een sollicitatiebrief en maakt een cv waarin je jezelf goed presenteert. Toch kan het zijn dat je niet wordt uitgenodigd. Een afwijzing na een sollicitatie kan voelen als een persoonlijke afwijzing. Hierdoor voel je je misschien minder waard of ongelukkig en verlies je de zin om weer te solliciteren. In dit webinar legt gastspreker en gedragswetenschapper Dr. Loes Kreemers uit hoe je om kunt gaan met een afwijzing, wat zelfcompassie is en hoe het jou kan helpen.

Loes Kreemers deed voor haar proefschrift ‘Searching for a job: problem and emotion-focussed coping’ onderzoek naar negatieve ervaringen bij het zoeken naar werk en hoe we daarmee omgaan.

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder.  

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

dinsdag

28

september 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.