Terug Hulp nodig
WIA. Wat betekent het voor mij? Ben je op dit moment bijna 2 jaar ziek, dan heb je misschien recht op een WIA-uitkering. Wil je weten wat UWV voor je kan betekenen en wat UWV van je verwacht? Bekijk dan...
48267 keer bekeken

WIA. Wat betekent het voor mij?

WIA. Wat betekent het voor mij?

Ben je op dit moment bijna 2 jaar ziek, dan heb je misschien recht op een WIA-uitkering. Wil je weten wat UWV voor je kan betekenen en wat UWV van je verwacht? Bekijk dan dit webinar, waarin we je meer vertellen over het recht op een WIA-uitkering. We laten ook zien wat nodig is om een WIA-aanvraag te doen en welke informatie UWV van jou nodig heeft om een WIA-aanvraag te kunnen beoordelen.

Het webinar is opgebouwd uit 2 delen. Je kunt gelijk beide delen bekijken, of je kunt het 2e deel op een later moment bekijken.

Deel 1:
• Uitleg over wanneer je recht hebt op een WIA-uitkering.
• Voorbereiding op een WIA-aanvraag.

Deel 2:
• Wat kun je verwachten vanaf het moment dat je een WIA-aanvraag hebt gedaan tot aan het moment dat UWV een beslissing heeft genomen over je aanvraag. 

Ter info: Dit webinar heeft al plaatsgevonden maar je kan dit webinar op ieder gewenst moment terugkijken. Klik hiervoor op de de blauwe knop ‘Bekijk het webinar’.

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

woensdag

15

september 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.