Terug Hulp nodig
3257 keer bekeken

Ondernemers | Succesvol met social media - deel 1

Hoe een effectieve social media strategie jou klanten oplevert
Ondernemers | Succesvol met social media - deel 1

Opvallen als ondernemer en meer klanten werven? Voor (startende) ondernemers klinkt dit als muziek in de oren. Maar het promoten van je eigen bedrijf is soms lastig. Social media helpt je hierbij. Sterker nog, het is een onmisbaar onderdeel van een onderneming. De vraag is daarom niet of maar hoe je social media inzet. In een serie van 3 webinars leer je hoe je social media effectief inzet voor het promoten van jouw bedrijf.

In dit webinar duikt marketing expert Michel Ariëns van .CREW samen met jou in de wereld van de social media strategie. Hij gaat in op de volgende onderwerpen:

• Soorten social media. Waar word jij actief? 
• Hoe bepaal je jouw doelgroep?
• De voordelen van een social media strategie
• De voorwaarden voor een goede social media strategie  

Heb je een vraag over dit onderwerp? Laat deze dan alvast achter bij je aanmelding. Tijdens het webinar worden een aantal geselecteerde vragen beantwoord.

Tip: Volg ook de webinars deel 2 en deel 3 uit de serie ‘Succesvol met social media’.  

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. 

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

 

donderdag

14

oktober 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Log in om het terug te kijken.